Siirry sisältöön

Ideoita tykypäiväksi haussa? Vietä työhyvinvointipäivää Helsingin saaristossa!

Onko mielessäsi tai tehtävänäsi järjestää tyky-, tyhy-, virkistys tai hyvinvointipäivä Helsingissä? Onko ideat aivan loppu? Ei se mitään, me autamme. Pystymme tarjoamaan erilaisia palveluja tunnin lounaista koko päivän ohjelmapaketteihin.

Tykypäivän tarkoitus ja hyödyt

Tykypäivän tarkoitus on kehittää henkilöstön hyvinvointia ja parantaa jaksamista modernin työelämän haasteissa. Välillä on hyvä ottaa pientä taukoa muunkin kuin kesäloman merkeissä ja moni työnantaja onkin ymmärtänyt virkistyspäivien ja työhyvinvointipäivien merkityksen. Kun tykypäivää lähdetään viettämään luontoon liikunnan, hyvän ruoan ja juomien parissa, ei päivä voi mennä pieleen. Jo lauttamatka merellä kohti saarta voi olla elämys, varsinkin jos se tehdään pidemmän kaavan mukaan saaristoristeilyllä!

Ideoita päiväänne varten – liikunnasta hyvinvointia

Keräsimme parhaat vinkit liikunnallisiin aktiviteetteihin, joista koko ryhmä varmasti nauttii. Vallisaari on hyvä vaihtoehto myös muunlaiseen virkistystoimintaan riippumatta osallistujien kuntotasosta.

Metsäjooga on hauska tapa tutustua joogan maailmaan. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin jogille.

Running Rabbit Vallisaari Race – Vallisaaren oma Race on ainutlaatuinen, varta vasten Vallisaareen kehitetty toiminnallinen ja seikkailullinen pulmakisa, jossa 2-6 hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa amazing race -hengessä. Se syöksee osallistujansa saaren historian, tarinoiden ja luonnon syövereihin.

Mobiilipakopeli Vallisaareen räätälöity suosittu mobiilipakopeli on elämys, joka sijoittuu Vallisaareen. Se vie pelaajat ratkomaan Rauhattomien tarinaa.

Opastetut kierrokset Vallisaaressa ja/tai Kuninkaansaaressa ammattitaitoisten ja innostavien oppaidemme johdolla. Kulje vain mukana ja nauti!

Juhlava virkistyspäivä – perinteitä kunnioittaen

Vaikka nykyään yritysten työhyvinvointipäivät ovat kaukana menneiden vuosikymmenten villeistä juhlista, myös hyvä ruoka ja juoma kuuluvat onnistuneeseen päivään. Olemme myös koonneet suosituimmat ruokailupakettimme yhdelle sivulle.

 

Alle olemme koonneet esimerkkipäivän 20-60 henkilölle:

-Klo 10.30-12.00  Metsäjooga 27,00€/hlö tai opastettu Aleksanterinkierros alk. 15,00€/hlö

-12.00-12.30  Pullakahvit kokoustilassa 6,00€/hlö

-12.30-14.30  Jäätelökahvila Pajan Garage-tila kokoustamista varten 100,00€/h

-14.30-16.00  Noutopöytämenut 30,00€-41,00€/hlö Satamavajassa 125,00€/h 

-16,00 > vapaata aikaa

 

Oheinen paketti alk. 62,00€ /hlö (tarjoilupalkkio ja logistiikkamaksu lisätään toteutuneen mukaan)

Lisäksi yksityiskuljetus 20-60 henkilöä meno-paluu 765,00-995,00€