Siirry sisältöön

Toimijat ovat sitoutuneet seuraaviin toimenpiteisiin kahviloissa ja ravintoloissa taatakseen turvallisen vierailun:  

  1. Ohjeistamme hyvään käsihygieniaan     
    Asiakkaat ohjeistetaan hyvään käsihygieniaan (käsienpesu ja desinfiointi käsidesillä riittävän usein), sekä muistutetaan olemaan tulematta ravintolaan sairaana.
  2. Siivoamme tehostetusti     
    WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, pesualtaan hanat). Varmistetaan, että tiloissa on koko ajan käytössä käsien desinfiointiainetta ja saippuaa. Pintojen desinfioinnista on olemassa vahvat ohjeistukset.
  3. Ohjaamme vieraita ravintolatiloissa     
    Ravitsemisliikkeen elinkeinonharjoittajalla on velvollisuus tehdä suunnitelma koronataudin leviämisen ehkäisemiseksi asiakkaiden keskuudessa. Suunnitelma on asiakkaan nähtävissä.
  4. Asiakkaita palvelevat vain terveet asiakaspalvelijat
    Turvavälit huomioidaan kokoustiloissa (kokousvieraiden etäisyys toisistaan min. 1,2 m)
    Kokoustarjoiluille mahdollisuus valita erilainen toimitus- ja tarjoilutapa; esim. yksittäispakattuina kokoustilaan
  5. Käsidesiä on saatavilla kaikissa pisteissämme