Toimijat ovat sitoutuneet seuraaviin toimenpiteisiin kahviloissa ja ravintoloissa taatakseen turvallisen vierailun:
- Ohjeistamme hyvään käsihygieniaan
Asiakkaat ohjeistetaan hyvään käsihygieniaan (käsienpesu ja desinfiointi käsidesillä riittävän usein), sekä muistutetaan olemaan tulematta ravintolaan sairaana. - Siivoamme tehostetusti
WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, pesualtaan hanat). Varmistetaan, että tiloissa on koko ajan käytössä käsien desinfiointiainetta ja saippuaa. Pintojen desinfioinnista on olemassa vahvat ohjeistukset. - Ohjaamme vieraita ravintolatiloissa
Ravitsemisliikkeen elinkeinonharjoittajalla on velvollisuus tehdä suunnitelma koronataudin leviämisen ehkäisemiseksi asiakkaiden keskuudessa. Suunnitelma on asiakkaan nähtävissä. - Asiakkaita palvelevat vain terveet asiakaspalvelijat
Turvavälit huomioidaan kokoustiloissa (kokousvieraiden etäisyys toisistaan min. 1,2 m)
Kokoustarjoiluille mahdollisuus valita erilainen toimitus- ja tarjoilutapa; esim. yksittäispakattuina kokoustilaan - Käsidesiä on saatavilla kaikissa pisteissämme