Siirry sisältöön
Läntinen saaristoreitti - Espoosta

Kauppias

FRS Finland Oyinfo@frs-finland.fi0102023780Y-tunnus:2538283-4Kauppiaan ehdot

Katso lähtölaiturit ja reittikartta täältä.

Miksi varata lauttalippu verkosta etukäteen?

Vallisaari on kiinnostava kohde ja kauniina päivinä lautat voivat täyttyä nopeastikin. Varaamalla lippusi etukäteen saat valittua haluamasi lähtöajan, ja varmistat näin paikkasi lautalla. Paluu tapahtuu vapaavalintaisella lautalla ja paikkoja tietylle lähdölle ei voida varata tai taata.

Erityisryhmät

Erityisryhmäksi luetaan lapset 7-17v., opiskelijat, eläkeläiset, työttömät sekä varus -ja siviilipalvelumiehet (todistus näytettävä lipun yhteydessä).

Läntisen reitin aikataulut

Läntisen reitin aikataulut löydät täältä: https://www.frs-finland.fi/lantinen/

Palveluntuottaja ei sitoudu liikennöimään nimetyllä aluksella, vaan alusta voidaan vaihtaa esimerkiksi sään, konerikon tai muun syyn vuoksi pienempään tai isompaan.

Huom! Liikuntarajoitteiset! Alukset ovat suhteellisen pieniä, noin 15 metrisiä vesibusseja. Alukset eivät sovellut sähköpyörätuolille niiden painon vuoksi, sillä ramppien kanssa voi tulla ongelmia ja ramppien kulmat voivat olla isot. Manuaalipyörätuolilla pääsee kyytiin, suosittelemme avustajaa. Henkilökunta auttaa pyydettäessä. Aluksissa ei voi liikkua vapaasti pyörätuolissa niiden rakenteen vuoksi.