Menu Biennaali
Vesimelonia, herneenversoja, tofusalaattia ja kurpitsansiemeniä (M,G)
(suola, pippuri, vadelmabalsamico)
Paahdettua bataattia, kikherneitä ja seesaminsiemeniä (M,G)
(suola, pippuri, rucola)
Munakoisoa ja nyhtökauraa salaatinlehdellä (M,G)
(suola, pippuri, tomaattimurska)
Falafel-pyöryköitä (M,G) ja tsatsikia (L,G)
(kikherneitä, valkosipuli, sipuli) (jogurtti, kurkku, hunaja, minttua, valkosipuli, suola, pippuri, öljy)
Valkokaalia “kimchi” -tyyliin (M,G)
(öljy, pippuri, chili)
Marinoitua varhaisperuna-kesäkurpitsasalaattia (M,G)
(vinegretti, suola, pippuri)
Naan-leipää (M) ja hummusta (M,G)
Kannuvesi
Tämä menu min. 10 hlölle ja vaatii aina tilavarauksen ja tarjoilun jossain Vallisaaren viehättävistä tapahtumatiloista. Lisätietoa tiloista Lisäksi veloitetaan tarjoilijaveloitus (alkaen 49,00/h) sekä logistiikkamaksu
VAHVISTETTU TILAUS JA MAHDOLLISET ERIKOISRUOKAVALIOT VIIMEISTÄÄN 10 PÄIVÄÄ ENNEN TILAISUUTTA.
minimitilaus 10 hlöä
(kuva viitteellinen)
Erikoisruokavaliot:
Menu on kasvismenu ja suurimmaksi osaksi vegaaninen/maidoton (M), kokonaan laktoositon, gluteeniton (G) (paitsi leipä) pähkinätön ja siemenetön.
Emme valitettavasti voi huomioida muita erikoisruokavalioita jokaisen ruokalajin osalta. Noutopöydän antimet on suunniteltu allergeenit minimoiden. Olemme yläpuolelle listanneet eri ruokalajien sisällöt. Tämän lisäksi on mahdollista tilata seuraavia erikoisannoksia/hlö, jos tuntuu ettei pöydästä löydy kaikille tarpeeksi sopivaa syötävää:
Erikoisruokavalioannokset lisätilauksena:
Riisinuudeli-kasvissalaattia , falafel & vegaaninen minttujogurtti
TAI
Grillattua savutofua & Romesco kastike
TAI
Vihersalaatti & vegaaninen fetajuusto (Tomaatti, kurkku, vaalea balsamico, kookos (vegaaninen juusto on tehty tästä)
14€/annos
Kattaus
Menun hintaan sisältyvät palmunlehtilautaset, aterimet ja servietit.
Posliiniastiastosta sekä oikeista laseista veloitamme 6,00€/hlö. Pöytäliinat ja somisteet erillisellä veloituksella.