Siirry sisältöön
250,00 € / 3 h

Tuoteoptiot

Kauppias

Jäätelökahvila Pajajade.dudet@gmail.com+358 50 313 7161Y-tunnus:2831234-8Kauppiaan ehdot

VALLISAAREN YKSITYISSAUNAN VARAUKSET KAUDELLE 2024 / VARAUSKAUSI 1.6.-1.9.24

 

Vallisaaren kaakkoisrannalla sijaitseva puulämmitteinen itsepalvelusauna. Saunavuorot ovat varattavissa 1.6.-19.6. ja 18.8.-1.9. tiistaista torstaihin sekä sunnuntaisin klo 12.30 - 15.30 ja klo 16.00 – 19.00. Lisäksi 20.6.- 17.8. Perjantaina ja lauantaina 14.30 – 17.30 ja 18.00 – 21.00. Saunavuoron kesto on kolme tuntia ja hinta on 250 e/3h. Maanantaisin sauna on suljettu. Jos et kulje omalla veneellä, huomioithan varauksissasi Vallisaaren vesibussiaikataulut. https://www.frs-finland.fi/vallisaari/. Avaimet ja ohjeet saat Torpedalahden The Pier Satamakahvilasta, vietä vaikka koko päivä Vallisaaressa ja päättele se puulämmitteisen saunan lämpimiin löylyihin. 

Saunan edustalla on terassi ja uimaan pääset omaa laituria pitkin. Uintialue on merkitty poijuilla. Älä ui aluetta kauemmas, satamassa on vilkas vesiliikenne.

Saunaan mahtuu korkeintaan 10 henkilöä.

Asiakas lämmittää saunan itse varausajan puitteissa.

Pyyhkeet vuokraamme erikseen, ne eivät sisälly hintaan.

Vastaamme kysymyksiin mielemmämme satama.vallisaari@gmail.com osoitteessa. Voit myös soittaa satamakahvilan aukioloaikoina 045-7870 9762

Saunan varustus: erillinen löyly- ja pesutila, pieni pukutila ja terassi, jossa on pöytä ja penkkejä oleskelua varten. Puukiuas. Saunassa on sähköt ja lämmin vesi (pistorasiat ja valaistus). Polttopuuvarastossa on valmiit polttopuut. Grillaus mahdollisuutta saunalla ei ole, omia juomia saa tuoda. Saunojien käytössä on noin 150 m etäisyydellä vesi-wc. Saunalle ja wc-rakennukselle ei ole esteetöntä pääsyä.

Muut palvelut: Vallisaaren vierasvenesatamaan voit saapua joko omalla veneellä tai vesibussilla. Saareen liikennöi FRS Finland Oy, kauttamme saat tarvittaessa tilattua myös yksityiskuljetuksen. Huomioithan, että viimeisen vuoron lähtöaika takaisin mantereelle vaihtelee. Kesäisin vierailijoita palvelevat lisäksi Vallisaaren kattavat ravintolapalvelut.

 

Tilan käyttösäännöt

 

1 SAUNAN VARAAMINEN JA KÄYTTÖ

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Saunaa saa käyttää vain kuvauksessa määriteltyyn tarkoitukseen. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa varausjärjestelmässä lomakkeella pyydetyt tiedot ennen varauksen maksamista. Saunavuoro alkaa ja päättyy varausjärjestelmässä ja varausvahvistuksessa ilmoitettuina aikoina. Asiakas vastaa itse kuljetusten järjestämisestä kohteeseen ja sieltä pois. Vuoron päätyttyä tilan on oltava siivottu ja tyhjä asiakkaan tavaroista. Varaamisessa noudatetaan erillisiä maksu- ja peruutusehtoja.

 

2 SAUNATILAN HOITO JA ASIAKKAAN VASTUU

Varaukseen kuuluu saunan vapaa käyttöoikeus. Asiakas on vastuussa saunatilasta varauksen päättymiseen saakka. Asiakkaan poistuessa saunalta, hänen on varmistuttava siitä, että ovet ja ikkunat ovat suljettu eikä kiukaasta aiheudu paloriskiä. Asiakkaan on vietävä mukanaan ruokatarvikkeet, tyhjät pullot ja tölkit tai ne on kierrätettävä jätepisteessä. Jos asiakas kadottaa avaimen, lukkojen uudelleen sarjoituksesta aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

 

3 VAURIOT, PUUTTEET JA REKLAMAATIOT

Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava saunaan kuuluvan irtaimiston tai rakenteen vahingoittumisesta. Kaikki huomautukset saunan varustukseen ja kuntoon liittyen, on osoitettava viivytyksettä palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja ei ole velvollinen hyvitykseen jälkikäteen tehdystä huomautuksesta. Asiakas on velvollinen korvaamaan saunalle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot, jos ne on aiheutettu tahallisesti tai huolimattomuuden seurauksena. Korjauksesta tai siivouksesta laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen.

 

4 TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lemmikit eivät ole sallittuja.

 

5 LÖYTÖTAVARA

Palvelutarjoaja ei vastaa saunaan tai yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita käsitellään löytötavaralain mukaisena laitoslöytönä ja niitä säilytetään kohteessa kauden loppuun. Löytötavaroiden palautuksesta aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.

 

6 VASTUUNRAJOITUKSET JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Palveluntarjoaja ei vastaa saunavuoron peruuntumisesta tai keskeytymisestä aiheutuneista välillisistä vahingoista. Palveluntarjoaja ei vastaa virheestä tai viivästyksestä, jos se aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, asia ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakas voi saattaa asian myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

7 PERUUTUSEHDOT

Varaus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen varauksenteon yhteydessä. Palvelussa ilmoitetut hinnat sisältävät arvolisäveron. Mahdolliset lisäpalvelut eivät sisälly hintaan.

Varauksen voi perua veloituksetta kolme viikkoa (21 vrk) ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään täysi hinta.