Siirry sisältöön
Vallisaaren kesäteatteri

Seuraavat näytökset

Kauppias

Jäätelökahvila Pajajade.dudet@gmail.com+358 50 313 7161Y-tunnus:2831234-8Kauppiaan ehdot

VALLISAAREN KESÄTEATTERI ESITTÄÄ

DARIO Fon MYSTERIO BUFFO

"Hoi väki! Tulkaa tänne! Täällä on Ilvelijä! Ilveilijä olen minä, joka hyppään ja pyörähtelen ja saan teidät nauramaan  ja lasken leikkiä maan mahtavien kustannuksella ja saan teidät ymmärtämään millaisia pöyhkeitä ja turpeita kerskailijoita ovat ne, jotka sytyttävät sotia, joissa meitä teurastetaan!"

Mitä yhteistä on incelillä, känselöinnillä, woke-kulttuurilla, fomolla ja somella, vastaamon jäbällä, lähiömutsilla ja paavilla? Miten räpmusiikki, ilmastonmuutos ja Välimeren lukuisat kuolleet tai wolttaaminen ovat yhteydessä Ilveilijän syntyyn? Kuinka Lasaruksen syntymä käy käsikynkkää standupin kanssa ja mitä vastaat kun joku kysyy 'Ollako vai eikö olla' - eli kumpaa lopulta pitäisi kuunnella, juoppoa vai enkeliä?

Peru kesäsuunnitelmasi, eläkkeelle jääminen ja unelmien sielunmessu nyt ja varaa liput vuoden sykkivimpään teatteriteokseen, joka muuttaa elämäsi järisyttävällä tavalla - tämän nähtyäsi et ole enää entisesti! Sillä; "vain nauru nitistää isännät, naurun voimalla he muuttuvat vuorista kukkuloiksi ja lyhistyvät kokoon. Minä annan sinulle suudelman, joka saa sinut puhumaan!"

Dario Fo:n legendaarinen näytelmä ensimmäistä kertaa Suomessa naiskoomikon tekemänä! Spektaakkelimainen teos - neljä näytelmää joissa lähemmäs 30 roolia - yhden näyttelijän näyttelemänä lavalla!

Kaanaan häät, Ilveilijän synty, Lasaruksen kuolleista herääminen sekä Bonifacius VIII - Mysterio Buffo! Lavalla Eeva Rantinoja. Näytelmän oikeuksia valvoo Näytelmäkulma, Nordic Drama Corner. Istumapaikat ovat numeroimattomia.

Saapuminen Vallisaareen

Vallisaareen pääsee FRS Finlandin vesibussilla. 

Lauttamatka Kauppatorilta Vallisaareen kestää noin 20 minuuttia. Lautta saareen kulkee kerran tunnissa. Lautta lähtee kauppatorin itälaidalta Keisarinluodonlaiturilta, Presidentin­linnan kohdalta. Vallisaaressa lauttaa saapuu saaren eteläpuolelle Luotsipihan laiturille, josta kesäteatterille kävelee 5-10 minuuttia. Kesäteatteri sijaitsee Vallisaaren Kuolemanlaaksossa, Jäätelökahvila Pajalla. Lautta mantereelle lähtee saaren itäpuolelta Torpedolahden laiturilta.

Suosittelemme Kauppatorille saapumista julkisilla liikenne­välineillä päästöjen vähentämiseksi. Kauppatorin ympäristössä on hyvin rajallisesti parkkipaikkoja.

Lipun hinta edestakaisin on aikuisilta 13,9 €, (lipun kanssa ostettuna 11,90 €) erikoisryhmät 8,9 € ja perhelippu sisältäen 2 aikuista ja kolme lasta 34,9 € ja kausikortti 90 €. Voit tarkastaa aikataulut ja ostaa liput täältä https://www.frs-finland.fi/vallisaari/

Emme suosittele ottamaan viimeistä mahdollista lauttaa tai vesibussia Vallisaareen, koska vesibussit täyttyvät helposti ja niihin voi olla pitkätkin jonot. Teatteri ei ole vastuussa lautta- ja vesibussiliikenteen aikataulumuutoksista tai muista mahdollisista viivästyksistä.

Vallisaareen voit saapua myös omalla veneellä, päiväkäynti maksaa 10 €  ja yöpyminen 25 €.

Jäätelökahvila Paja

Vallisaaren kesäteatteri sijaitsee Jäätelökahvila Pajalla joka palvelee ruuan ja juoman kera koko päivän. Pajalla on myös anniskeluoikeudet ja se on avoinna ennen esitystä, väliajalla ja esityksen jälkeen. Mahdolliset etukäteistilaukset voit tehdä nettikauppamme kautta. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit. Alue on anniskelualuetta, jossa ei saa nauttia omia alkoholijuomia.

Vallisaari on osin haasteellinen paikka liikkumisesteisille. Saaren tiet on päällystetty soralla eikä epätasaisia osuuksia ei voi välttää kokonaan. Maasto on pääosin mäkistä ja hankalakulkuista, joten pyörätuolilla liikkuvan henkilön on hyvä ottaa avustaja mukaan.