Siirry sisältöön

KAAPIT TYHJIKSI!!

Satamakahvilan konttien vuokrasopimus päättyy ja talven aikana suunnittelemme tilalle entistä ehompia palveluita! > KAIKKI Satamakahvilan ruokatuotteet, virvokkeet ja miedot juomat KAKSI YHDEN HINNALLA SATAMAKAHVILASSA TO 21.- SU 24.9.

Satamakahvila on kiinni tästä syystä syyskuun viimeisen viikon ja Paja palvelee 25.9.-30.9. joka päivä. Myös Pajalla huipputarjouksia, tervetuloa!

SATAMAKAHVILA AVOINNA

17.9.-24.9.2023

Ma-To 11-16.15

Pe-Su 11-17.30

PAJA AVOINNA

25.9.-30.9.2023

JOKA PÄIVÄ KLO 11-16.15

Jäätelökahvila Paja tarjoaa saaren parhaan pakattujen- ja irtojäätelöiden valikoiman. Tarjolla Pajan omia lähituotettuja artesaanijäätelöitä, Lauttasaaressa paahdettua luomukahvia, luomuvirvokkeita sekä kahvilatuotteita. Pajan omat pienpanimo-oluet vievät kielen mennessään ja lisäksi Pajalla on tasokas viinivalikoima. Meiltä saat pizzoloita sekä soft tacoja aitoon meksikolaiseen tyyliin, sekä tietysti juuri sinulle paistettuja vohveleita hillolla ja kermavaahdolla. Sisätiloissa reilu 30 asiakaspaikkaa, lisäksi suuri terassi jolla voit nauttia auringosta. Hassuja hattuja ja hyvää meininkiä saaren lämpimimmässä paikassa. 

Ota Jäätelökahvila Paja seurantaan myös Instagramissa #jaatelokahvilapaja äläkä unohda Facebookia, jossa kerrotaan kesän viileimmistä tapahtumista. Facebook-sivumme https://www.facebook.com/jaatelokahvilapaja/

Pajalle voit myös maksaa venepaikkamaksun aukioloaikojen puitteissa, muina aikoina: Vierassatamamaksut

Ota yhteyttä: pajakahvila@gmail.com tai +358 41 318 4959

Meillä käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, emme vastaanota käteistä.