Ideoita tykypäiväksi haussa? Vietä työhyvinvointipäivää Helsingissä

Onko mielessäsi tai tehtävänäsi järjestää tyky-, tyhy-, virkistys tai hyvinvointipäivä Helsingissä? Onko ideat aivan loppu? Ei se mitään, me autamme. Pystymme tarjoamaan erilaisia palveluja  tunnin lounaista koko päivän aktiviteettipaketteihin.

Tykypäivän tarkoitus ja hyödyt

Tykypäivän tarkoitus on kehittää henkilöstön hyvinvointia ja parantaa jaksamista modernin työelämän haasteissa. Raskas puurtaminen kuluttaa ja myös työteho alkaa kärsiä. Välillä on hyvä ottaa pientä taukoa muunkin kuin kesäloman merkeissä ja moni työantaja onkin ymmärtänyt virkistyspäivien ja työhyvinvointipäivien merkityksen. Kun tykypäivää lähdetään viettämään luontoon liikunnan, hyvän ruoan ja juomien kanssa, ei päivä voi mennä pieleen. Jo lauttamatka merellä kohti saarta voi olla elämys, varsinkin jos se yhdistetään saaristoristeilyyn.

Työhyvinvointipäivän ideoita – Liikunnasta hyvinvointia

Liikunta on erittäin tehokas tapa viettää tyhypäivää. Keräsimme sinulle parhaat vinkit liikunnallisiin harrastuksiin, mistä koko henkilökuntanne  varmasti nauttii. Vallisaari on erittäin hyvä vaihtoehto monille liikunnallisille hyvinvointipäiville osallistujien kuntotasosta riippumatta.

Metsäjooga  on hauska uusi tapa tutustua joogan maailmaan. Sopii sekä aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta joogasta, mutta myös kovemman luokan joogeille.

Running Rabbit Vallisaari Race – Oletko katsonut seikkailusarjaa nimeltä Amazing race? Tuo työporukkasi villille seikkailulle ympäri saarta ratkomaan tehtäviä ja löytämään itsestään uusia elämyksiä. Rabbit Race Vallisaari on muokattavaksi juuri sinun tiimillesi tai työpaikallesi sopivaksi – Hurjaksi liikunnaksi tai rauhalliseksi, enemmän aivotyötä vaativaksi. Rabbit race soveltuu erittäin hyvin pienille porukoille, mutta myös suurille, jopa 100 hengen yhtäaikaisille seikkailuille.

Geokätköily – Vallisaari GeoCaching on leppoisa ohjelma, jossa yhdistyvät sekä suunnistus että tiimikisailu mielenkiintoisella tavalla. Ohjelma sopii niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Retrohenkisen GPS-laitteen avulla suunnistetaan ympäri Vallisaarta ja/tai Kuninkaansaarta ja spotataan saarten kauneimpia ja kiinnostavimpia kohteita. Kätköistä löytyy erilaisia tiimitehtäviä, jotka tutustuttavat saareen, sen historiaan ja luontoon sekä erilaisiin taitoihin. Myös geokätköilyyn voi osallistua erittäin suurellakin porukalla, max 100 henkilöä kerralla!

Juhlava tykypäivä – Perinteitä kunnioittaen

Vaikka työhyvinvointipäivät ovatkin nykyään usein kaukana takavuosien hurjista juhlista, myös hyvä ruoka ja juoma kuuluvat onnistuneeseen virkistyspäivään. Tykypäivän järjestäminen voi joskus tuntua raskaalta, mutta ei hätää, me pystymme räätälöimään paketteja, jotka ottavat kaiken huomioon aina omasta kuljetusaluksesta ruokailuihin ja aktiviteetteihin.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja me hoidamme kaiken puolestasi.

Helpoiten yhteyden meihin saat painamalla tästä.

 

Melonta on suosittu tykypäivän yksi kohokohdista

Vallisaaren näköalatasanne ihastuttamassa tyhyporukkaa

Satamakahvila vallisaaressa

Vaja toimii loistavana juhlapaikkana