Vallisaari GeoCaching

Vallisaari-Kuninkaansaaren luonto ja historiallinen ympäristö tutuksi Vallisaari GeoCachingillä!

Vallisaari GeoCaching on leppoisa ohjelma, jossa yhdistyvät sekä suunnistus että tiimikisailu mielenkiintoisella tavalla. Ohjelma sopii niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Retrohenkisen GPS-laitteen avulla suunnistetaan ympäri Vallisaarta ja/tai Kuninkaansaarta ja spotataan saarten kauneimpia ja kiinnostavimpia kohteita. Kätköistä löytyy erilaisia tiimitehtäviä, jotka tutustuttavat saareen, sen historiaan ja luontoon sekä erilaisiin taitoihin.

Ehdoton suosikkiohjelma. Ohjelma aika 1,5-2 h, max 100 hlö

Tutustu ja varaa GeoCaching

 

MetsäJooga

Vallisaaren ainutlaatuinen luonto on kuin tehty MetsäJoogalle. Aika saa hetkeksi pysähtyä ja annetaan meri-ilman ja luonnon kauneuden rentouttaa niin mieli kuin keho. Joogatuokion aikana nautitaan luonnosta, hengitetään, tehdään joogaliikkeitä ja rentoudutaan.

o Hengitysharjoitusten (pranayama) hyvää tekevä vaikutus on kokonaisvaltainen. Oikea hengitystekniikka on keskeistä joogassa, sen avulla keho puhdistuu, mieli tyyntyy ja saamme enemmän elinvoimaa.

o Joogaliikkeiden (asanoiden) avulla poistamme jännityksiä kehosta lempeiden, mutta tehokkaiden venytysten avulla. Asanoissa yhdistyvät hengitys, rauhalliset liikkeet ja keskittyminen.

o Rentoutuneina ajatuksemme selkeytyvät, olo virkistyy ja voimme olla oma itsemme.

MetsäJooga sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, niin aloittelijoille kuin joogaa jo harrastaneille. MetsäJoogan avulla löydät kenties uuden tavan nauttia luonnossa liikkumisesta.

Säänmukainen vaatetus. Ohjelma aika 1 h, max 80 hlö

Tutustu ja varaa Metsäjooga