Siirry sisältöön

Ideoita tykypäiväksi haussa? Vietä työhyvinvointipäivää Helsingin saaristossa!

Onko mielessäsi tai tehtävänäsi järjestää tykypäivä tai hyvinvointipäivä Helsingissä? Onko ideat aivan loppu? Ei se mitään, me autamme. Pystymme tarjoamaan erilaisia palveluja tunnin lounaista koko päivän aktiviteettipaketteihin. Avullamme virkistyspäivästänne tulee takuuvarma menestys!

Tykypäivän tarkoitus ja hyödyt

Tykypäivän tarkoitus on kehittää henkilöstön hyvinvointia ja parantaa jaksamista modernin työelämän haasteissa. Välillä on hyvä ottaa pientä taukoa muunkin kuin kesäloman merkeissä ja moni työantaja onkin ymmärtänyt virkistyspäivien ja työhyvinvointipäivien merkityksen. Kun tyhypäivää lähdetään viettämään luontoon liikunnan, hyvän ruoan ja juomien parissa, ei päivä voi mennä pieleen. Jo lauttamatka merellä kohti saarta voi olla elämys, varsinkin jos se tehdään pidemmän kaavan mukaan saaristoristeilyllä!

Ideoita tykypäivää varten – liikunnasta hyvinvointia

Liikunta on erittäin tehokas tapa viettää tyhypäivää. Keräsimme parhaat vinkit liikunnallisiin aktiviteetteihin, joista koko ryhmä varmasti nauttii. Vallisaari on hyvä vaihtoehto monenlaiseen virkistystoimintaan riippumatta osallistujien kuntotasosta.

Metsäjooga on hauska tapa tutustua joogan maailmaan. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin jogille.

Running Rabbit Vallisaari Race – Vallisaaren oma Race on ainutlaatuinen, varta vasten Vallisaareen kehitetty toiminnallinen ja seikkailullinen pulmakisa, jossa 2-6 hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa amazing race -hengessä. Se syöksee osallistujansa saaren historian, tarinoiden ja luonnon syövereihin. Yhteensä kisaajia voi olla 10-100. Tehtävät ovat erittäin monipuolisia, ja yleensä jokaiselle löytyy jokin osaamisalue. Kisa voidaan tehdä hyvinkin liikunnalliseksi ja vauhdikkaaksi tai lähinnä aivotyötä painottavaksi. Vallisaari Race on mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Vallisaari Racen kesto on 60 min, mutta yhteensä aikaa ohjeistuksineen ja palkinnonjakoineen menee noin 90 min. Erikseen sovittaessa seikkailun kestoa voidaan myös pidentää. Vallisaari Racen toteuttaa Running Rabbit Oy.

Mobiilipakopeli  Vallisaareen räätälöity suosittu mobiilipakopeli on elämys, joka sijoittuu Vallisaareen. Se vie pelaajat ratkomaan Rauhattomien tarinaa.

Juhlava virkistyspäivä – perinteitä kunnioittaen

Vaikka nykyään yritysten työhyvinvointipäivät ovat kaukana menneiden vuosikymmenten villeistä juhlista, myös hyvä ruoka ja juoma kuuluvat onnistuneeseen päivään. Tykypäivän järjestäminen voi aiheuttaa päänvaivaa, mutta ei hätää: me järjestämme koko päivän mukaanlukien kuljetukset, ruokailut ja aktiviteetit. Ota yhteyttä ja järjestämme kaiken!

Lue lisää ja tee tarjoupyyntö valmiista tyky-paketeista tästä.