Siirry sisältöön

Onko luokkaretkipaikka vielä avoinna? Jäikö leirikoulu pandemian takia väliin?

Vallisaaressa riittää raitista ilmaa ja puhdasta luontoa! Vallisaaressa järjestyy kohtuuhintainen luokkaretkipäivä toiveiden mukaan, johon voi sisältyä omatoimista luonnossa kulkemista tai Vallisaaren jännittävään historiaan voi tutustua opastetuilla kierroksilla tai vaikka jännittävän Mobiiliseikkailu Rauhattomien avulla!

Kuljetukset

Vallisaareen pääsee joko reittiliikenteellä tai yksityiskuljetuksella meno-paluu Kauppatorilta tai Hakaniemestä alk. 590,00

Hauskoja, ei niin perinteisiä aktiviteetteja, joissa tulee tutuksi myös Vallisaaren ainutlaatuinen historia ja luonto:

Running Rabbit Vallisaari Race – Vallisaaren oma Race on ainutlaatuinen, varta vasten Vallisaareen kehitetty toiminnallinen ja seikkailullinen pulmakisa, jossa 2-6 hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa amazing race -hengessä. Se syöksee osallistujansa saaren historian, tarinoiden ja luonnon syövereihin. Yhteensä kisaajia voi olla 10-100. Tehtävät ovat erittäin monipuolisia, ja yleensä jokaiselle löytyy jokin osaamisalue. Kisa voidaan tehdä hyvinkin liikunnalliseksi ja vauhdikkaaksi tai lähinnä aivotyötä painottavaksi. Vallisaari Race on mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Vallisaari Racen kesto on 60 min, mutta yhteensä aikaa ohjeistuksineen ja palkinnonjakoineen menee noin 90 min. Erikseen sovittaessa seikkailun kestoa voidaan myös pidentää. Vallisaari Racen toteuttaa Running Rabbit Oy.

Mobiilipakopeli Rauhattomat: Vallisaareen räätälöity suosittu mobiilipakopeli on elämys, joka sijoittuu Vallisaareen. Se vie pelaajat ratkomaan Rauhattomien tarinaa.

Ruokailut

Ruokailu on helppo järjestää Jäätelökahvila Pajan yksityisessä Garge-tilassa, jossa voi myös käydä läpi omia ajankohtaisia asioita. Vaihtoehtoina esimerkiksi Uuniperunabuffet tai Mexican Fiesta.

Pajalla lisäksi kielen mennessään vievät omat artesaanijäätelöt, ja myös muurinpohjaletut paistuvat etukäteistilauksesta!

Odotellessa voi pelata vaikka kierroksen minigolfia Pajan kulmalla :)

Autamme mielellämme rakentamaan varmasti mieluisan retkipäivän Vallisaaressa!