Varustajan Menu
Yrttimarinoituja varhaisvihanneksia (L): parsaa, kirsikkatomaatteja, sokeriherneitä, leipäcrostineja
Keittiömme paahdettua merilohta ja lime-tillismetanaa (L,G)
Matjessilli gremolata (L,G): sillipalojen päällä persiljaa, basilikaa, valkosipulia, raastettua parmesaania
Skagen-moussea ja ruissipsejä (L)
Paahdettua punajuurta, metsämarjabalsamicoa, rucolaa ja tuoretta timjamia (L,G)
Rosmariini-marinoitua karitsan paahtopaistia ja minttu-cremé (L,G)
Retiisi-varhaisperunasalaattia (L,G)
Saariston leipävalikoima (L) ja merisuolavoita (L,G)
39,00/ hlö, minimitilaus 10 hlö
Tämä menu min. 10 hlölle ja vaatii aina tilavarauksen ja tarjoilun jossain Vallisaaren viehättävistä tapahtumatiloista.
VAHVISTETTU TILAUS JA MAHDOLLISET ERIKOISRUOKAVALIOT VIIMEISTÄÄN 7 PÄIVÄÄ ENNEN TILAISUUTTA.
(kuva viitteellinen)
Kattaus
Menun hintaan sisältyvät palmunlehti lautaset, aterimet ja servietit.
Posliiniastiastosta veloitamme 3€/hlö. Pöytäliinat ja somisteet erillisellä veloituksella.
Erikoisruokavaliot
Huomioimme laktoosittomat sekä gluteenittomat erikoisruokavaliot, muista erikoisruokavalioista veloitamme 10 euron lisämaksun / tilattu erikoisruokavalio. Tilattavat erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.