Siirry sisältöön
Vallisaari - Fatbike M-koko #1
Vallisaari - Fatbike M-koko #2
Vallisaari - Fatbike L-koko #1
Vallisaari - Fatbike L-koko #2
Vallisaari - Fatbike L-koko #3
Vallisaari - Fatbike XL-koko #1
Alkaen 39,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Vallisaari, tunnelmalliselta sotilassaarelta löydät historiaa ja kaunista luontoa!

Vallisaari oli aikoinaan sotilaiden ja luotsien asuttama saari ja 1600-luvulla Vallisaari toimi myös Suomenlinnan huoltosaarena. 1700-luvulla Vallisaaressa asui luotseja mökeissään. Viime vuosikymmenet Vallisaari on saanut olla luonnontilaisena. Saaren runsas lajisto ja rikas luonto on saanut rauhassa elää ja kehittyä. Fatbike sopii täydellisesti saaren kiertämiseen ja matkan varrelta löydät useita taukopaikkoja merellisten maisemien ääressä.

Fatbikella liikkuminen on hauskaa ja helppoa!

Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta Fatbike-pyörät rullaavat kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, lumella ja jäälläkin. Tätä pyörää on hauska ajaa! Fatbike -pyörämme ovat monivaihteisia "läskipyöriä" ja niissä on käsijarrut.

  • M-koko sopii 165-180cm pyöräilijälle
  • L-koko sopii 180-190cm pyöräilijälle
  • XL-koko sopii yli 190cm pyöräilijälle

Saapuminen Vallisaareen

Vallisaareen pääset vesiteitse, reittiliikenteen vesibussilla. Reittiliikennettä operoi Pörto Line reitillä Kauppatori - Vallisaari - Kauppatori. Reittiliikenne on huomioitu vuokraamon aukioloajoissa ja viimeinen vuokrauksen ajankohta loppuu puolta tuntia ennen viimeisen lautan lähtöä. 

Löydät reittiliikenteen aikataulut täältä!

Lisätietoja:

Käy kokeilemassa fatbike-pyöräilyä Vallisaaressa! Jos pidit kokemuksesta, kannattaa harkita kausikorttejamme. Hyvitämme henkilökohtaisen pyörävuokran kausikortin ostosta.