Siirry sisältöön

PORTAALI

Vallisaaressa järjestetään vuonna 2021 ensimmäinen Helsinki Biennaali. Tapahtuman järjestäjä HAM Helsingin taidemuseo rakentaa näyttelyä saaressa kevään aikana yhdessä alihankkijoidensa ja taiteilijoiden kanssa. 

Saari avautuu kävijöille koronarajoituksista riippuen tapaan vappuna, kun vesibussireittiliikenne käynnistyy. Touko-kesäkuussa Biennaalin rakentaminen keskittyy rajatuille teospaikoille ulko- ja sisätiloihin. Työskentelyalueet eristetään työmaa-aidoilla. Aleksanterinkierros on kuljettavissa myös rakentamisen aikana. Isommat kuljetukset hoidetaan aikaisin aamulla ennen vesibussien saapumista ja päiväaikaan huoltoajoliikenne pyritään minimoimaan reiteillä. Rakentajat ohjeistetaan huomioimaan kävijät kaikessa toiminnassaan.

Helsinki Biennaali avautuu kävijöille 12.6.2021 ja on avoinna päivittäin klo 11-18. 

Biennaalin taideopastuksista vastaa Helsingin kaupunki. Metsähallituksen yhteistyösopimus ei oikeuta yritystä tekemään Biennaaliin liittyviä taideopastuksia.

Metsähallitus perii Vallisaaressa liiketoimintaa harjoittavilta yrityksiltä käyttökorvausmaksua. Maksu perustuu toimijan asiakasmääriin. 

Asiakasmäärät tulee ilmoittaa Vallisaaren portaalissa päivittäin. Portaalissa ilmoitetaan saareen tuodut asiakasmäärät ja saaresta pois viedyt asiakasmäärät. On erittäin tärkeää asiakasturvallisuuden kannalta, että meillä on reaaliaikainen tieto saaressa olevista kävijämääristä.

Maksuja peritään kaikista Vallisaaressa harjoitettavista liiketoiminnoista kuten opastuksista, ohjelmapalveluista, venekuljetuksista sekä muista yritystoimintaan liittyvistä käynneistä saaressa. Maksuilla ylläpidetään saaren peruspalveluita kuten käymälöitä ja juomavesipisteitä.

Tee hakemus ryhtymisestä palveluntarjoajaksi tai ilmoita kävijämääriä.
Metsähallituksen yhteyshenkilö: Petra Niskanen, puh. 040 624 9816.

PORTAALI