Menu Satamavaja
Kylmäsavulohi-avokado-couscousia (M)
(valkosipuli, lime, persilja, chili)
Herne-feta-kesäkurpitsasalaattia ja yrttiöljyä (L,G)
(kirsikkatomaattia, salaattisekoitus, rucola, persilja)
Paahdettua punajuurta, metsämarjabalsamicoa, rucolaa ja tuoretta timjamia (M,G)
(viikuna-balsamico, vadelma, sitruuna)
Metsäsienisalaattia (L,G)
(smetana, persilja, punasipuli ja vaalea balsamico)
Coleslaw (M,G)
(porkkana, valkokaali, majoneesi, persilja ja etikka)
Paahdettua merilohta (M,G) ja lime-tilli smetanaa (L,G)
(öljy, suola, pippuri)
Marinoitua kesäperunaa, haricot verts-tarhapapuja, pisaratomaatteja ja yrttejä (M,G)
(yrtti-balsamico)
Rosmariini-focacciaa (L)
Kannuvesi
Tämä menu min. 10 hlölle ja vaatii aina tilavarauksen ja tarjoilun jossain Vallisaaren viehättävistä tapahtumatiloista. Lisätietoa tiloista Lisäksi veloitetaan tarjoilijaveloitus (alkaen 45,00/h) sekä logistiikkamaksu.
menu 34,00€/hlö, min. 10hlö.
(kuva viitteellinen)
Erikoisruokavaliot:
Menu on suurimmaksi osaksi maidoton, kokonaan laktoositon ja lihaton, gluteeniton (paitsi leipä), pähkinätön ja siemenetön.
Emme valitettavasti voi huomioida muita erikoisruokavalioita jokaisen ruokalajin osalta. Noutopöydän antimet on suunniteltu allergeenit minimoiden. Olemme yläpuolelle listanneet eri ruokien sisällöt. Tämän lisäksi on mahdollista tilata seuraavia erikoisannoksia/hlö, jos pöydästä ei löydy tarpeeksi sopivaa syötävää:
Erikoisruokavalioannokset lisätilauksena:
Riisinuudeli-kasvissalaattia , falafel & vegaaninen minttujogurtti (sitruuna, persilja)
TAI
Grillattua savutofua & Romesco-kastike (tomaattia, paprikaa, mantelia, etikkaa, sokeria, suolaa, pip., mieto chili, oliiviöljy)
TAI
Vihersalaatti & vegaaninen fetajuusto (tomaatti, kurkku, vaalea balsamico, kookos> (vegaaninen juusto on tehty kookoksesta)
14,00€/annos
Kattaus
Menun hintaan sisältyvät palmunlehtilautaset, ekologiset aterimet ja servetit. Posliiniastiastosta sekä oikeista laseista veloitamme 5,00€/hlö. Pöytäliinat ja somisteet erillisellä veloituksella.