Vallisaari kutsuu ruskaretkelle, Fat Bikellä tai jalan!

Lokakuussa tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden sinulle ja kaveri/perhe/työporukallesi tulla unohtumattomalle ruskaretkelle upealuontoiseen Vallisaareen. Hurjapäille opastettuja kierroksia Fat Bikella ja rauhallisemmasta sykkeestä pitäville kävellen!

 

Pyydä tarjous tästä

Fat Bike ruskaretki Vallisaaressa

Aava Lines yksityiskuljetus Kauppatori – Vallisaari – Kauppatori
FatBike-retki 1/2/3 tuntia Vallisaaressa (lisätietoa retkistä alla)
Pakurikääpäteet ja tarinointia luonnon helmassa

HINTA

Esimerkkihinta 10 henkilön seurueelle sis. Kuljetukset Aava Linesin aluksella ja ohjatun 2 tunnin Fat Bike retken 94€/hlö. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan.

Lisäksi mahdollisuus järjestää retkelle mukaan Epic Foodsin lounasruoka 12-15€/hlö

Min. osallistujamäärä 4 henkilöä

FATBIKE-/PAKSUPYÖRÄOPASTUKSET

1 tunti – Vallisaarikierros tai Kuninkaansaarikierros tai Vallisaaren suljettu eteläkärki
- Tuotekuvaus: Bliss Adventuren saariopas ottaa asiakkaat vastaan Vallisaaressa Torpedolahdessa tai/ja Luotsilaiturilla. Asiakkaalle valitaan runkokooltaan sopiva fatbike, jonka ajoasennon opas vielä hienosäätää asiakkaan mittojen mukaan. Asiakas saa myös kypärän. Liikkeelle päästään pian asiakkaiden rantauduttua saareen. Opas varaa mukaan Bliss Adventuren erikoisuutta: terveysvaikutuksistaan tunnettua pakuriteetä Lapista. Pakuriteetä nautitaan opastetun retken tauolla luonnonkauniissa puitteissa. Opas kertoo ainutlaatuisten saarten monimuotoisesta luonnosta ja historiasta. Retki voidaan räätälöidä asiakkaiden toivomusten mukaan yllämainittujen kolmen kohteen kesken.

2 tuntia – Vallisaarikierros ja Vallisaaren suljettu eteläkärki, tai
- Kuninkaansaarikierros ja Vallisaaren suljettu eteläkärki, tai – Vallisaari- ja Kuninkaansaarikierros – Tuotekuvaus: muuten samoin kuin yllä 1 h -kohdassa kuvattu, mutta opastuksen kesto on kaksi tuntia, joten asiakas ehtii nähdä, kuulla ja halutessaan pyöräillä enemmän.

3 tuntia – Vallisaarikierros ja Vallisaaren suljettu eteläkärki sekä Kuninkaansaarikierros
- Tuotekuvaus: muuten samoin kuin yllä 1 h ja 2 h -kohdassa kuvattu, mutta opastuksen kesto on kolme tuntia, joten asiakas ehtii tutustua kaikkiin kolmeen pääkohteeseen: maasillan yhdistämiin saariin sekä Vallisaaren suljettuun eteläkärkeen tarinoineen. Tutuiksi tulevat Vallisaaressa niin tulivoimainen Aleksanterinpatteri kuin synkkä Kuolemanlaakso ja vehmas Lehmuskujakin. Tarinoita pursuava Kuninkaansaari puolestaan tunnettiin Ruotsin Kustaa III:n saaristolaivaston kotipesänä, jonka Venäjä myöhemmissä vaiheissa valloitti.

Opastetut ruskakävelyt Vallisaaressa

Aava Lines yksityiskuljetus Kauppatori – Vallisaari – Kauppatori
Vallisaari/Kuninkaansaari/suljettu Eteläkärki kävelykierrokset 2/3/4h (lisätietoa retkistä alla)
Pakurikääpäteet ja tarinointia luonnon helmassa

HINTA

Esimerkkihinta 30 henkilön seurueelle sis. Kuljetukset Aava Linesin aluksella ja opastetun 3 tunnin kävelykierroksen 30€/hlö. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Kysy tarjous porukallesi!

Lisäksi mahdollisuus järjestää retkelle mukaan Epic Foodsin lounasruoka 12-15€/hlö

KÄVELYOPASTUKSET

2 tuntia – Vallisaarikierros, tai
- Kuninkaansaarikierros, tai
- Vallisaaren suljettu eteläkärki
- Tuotekuvaus: Bliss Adventuren saariopas ottaa asiakkaat vastaan Vallisaaressa Torpedolahdessa tai/ja Luotsilaiturilla. Liikkeelle päästään pian asiakkaiden rantauduttua. Opas varaa mukaan Bliss Adventuren erikoisuutta: terveysvaikutuksistaan tunnettua pakuriteetä Lapista. Pakuriteetä nautitaan opastetun retken tauolla luonnonkauniissa puitteissa. Retki voidaan räätälöidä asiakkaiden toivomusten mukaan yllämainituista kolmesta kohteesta valiten. Opas laatii retkelle sopivan sisällön huomioiden ryhmän kävelynopeuden ja sään.

3 tuntia – Vallisaarikierros ja Vallisaaren suljettu eteläkärki
- Tuotekuvaus: Bliss Adventuren saariopas ottaa asiakkaat vastaan Vallisaaressa Torpedolahdessa tai/ja Luotsilaiturilla. Liikkeelle päästään pian asiakkaiden rantauduttua. Opas varaa mukaan juotavaksi paitsi vettä myös Bliss Adventuren erikoisuutta: terveysvaikutuksistaan tunnettua pakuriteetä Lapista. Pakuriteetä nautitaan opastetun retken tauolla luonnonkauniissa puitteissa. Retki voidaan räätälöidä asiakkaiden toivomusten mukaan yllämainituista kohteista valiten. Opas laatii retkelle sopivan sisällön huomioiden ryhmän kävelynopeuden ja sään. Tutuiksi tulevat Vallisaaressa niin tulivoimainen Aleksanterinpatteri kuin synkkä Kuolemanlaakso ja vehmas Lehmuskujakin. Vallisaaren suljettu eteläkärki on harvinainen vierailukohde, takuulla jännittävä.

4 tuntia – Vallisaarikierros ja Kuninkaansaarikierros
- Tuotekuvaus: kuten edellä, mutta Vallisaaren lisäksi päästään myös tarinoita pursuavaan Kuninkaansaareen, joka tunnettiin Ruotsin Kustaa III:n saaristolaivaston kotipesänä, jonka Venäjä myöhemmissä vaiheissa valloitti

YLEINEN INFO

Perusfaktat kohteesta: Vallisaari ja Kuninkaansaari muodostavat ainutlaatuisen kohteen aivan Helsingin edustalla, vain 20 minuutin lauttamatkan päässä Kauppatorilta. Itämeri ja vuosikymmmeniä suljettuina olleiden saarten villi luonto ovat kiehtova yhdistelmä. Oppaiden viihdyttävät tarinat saarten yli 460-vuotiaasta historiasta niin sodassa kuin rauhassakin syventävät elämystä. Saariluonnon erikoisuuksia: runsas ja huikean monimuotoinen lajisto. Esimerkiksi 1050 perhoslajia, joista yli 100 on uhanalaisia tai harvinaisia. Vallisaarella majailee myös yli 300 koppakuoriaislajia, viisi rauhoitettua lepakkolajia, makeanveden rapuja, jne. jne.

Bliss Adventure Oy: korkeaan laatuun sitoutunut voimakkaasti kasvava seikkailupalveluyritys, joka on toiminut kahdeksan vuotta. Bliss Adventuren ammattitaitoiset oppaat hallitsevat opastuksen vähintään kahdella kielellä, suomeksi ja englanniksi. Ennakkovarauksesta myös ruotsinkielinen opastus järjestyy. Bliss Adventuren ryhmissä päästään tutustumaan myös Vallisaaren jännittävään suljettuun eteläkärkeen joko kävellen tai pyöräillen. Vaivattomin ja hauskin tapa liikkua saarilla on paksurenkainen maastopyörä, fatbike. Paksupyöränä ja läskipyöränä tunnettu ajopeli rullaa ketterästi ja on helppo ajaa kaikille lapsista senioreihin.


Pyydä tarjous tästä